ortho2000

Kwaliteit

Orthopaedie 2000 voldoet aan de hoge eisen van de Stichting Erkenning Medische Hulmiddelen (SEMH). Deze onafhankelijke stichting toetst en erkent jaarlijks leveranciers van medische hulpmiddelen. Door deze jaarlijkse toetsing wordt de kwaliteit van onze dienverlening gewaarborgd en kunt u rekenen op duurzame kwaliteitsproducten, een vlotte levertijd en goed opgeleid personeel. In onze instrumentmakerij wordt gewerkt met de nieuwste technieken en machines. Uiteraard is daarbij een goede personele bezetting op alle niveaus voor vanzelfsprekend. Orthopaedie 2000 werkt volgens het protocol bescherming persoonsgegevens dat door onze brancheorganisatie is opgelegd. Hiermee wordt de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens gewaarborgd.

Orthopaedie 2000 maakt deel uit van bewegingsvisie. Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende ondernemers verspreid door heel Nederland. Als onderdeel van Bewegingsvisie gaat de kwaliteit van onze dienstverlening verder dan alleen het leveren van een goed hulpmiddel. Alle aspecten van onze dienstverlening moeten voldoen aan de tien hoge kwaliteitsgaranties van bewegingsvisie.

De toeleveranciers van Orthopaedie 2000 voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij zijn geselecteerd op de duurzaamheid van hun producten, service, garantievoorwaarden en snelle levertijd. Jaarlijks worden de diensten van onze toeleveranciers beoordeeld en geëvalueerd.

Logo Basko     Logo Medi     logo Bauerfeind

Logo Otto Bock          Logo Ossur            Logo Orthomedico

 

Bewegingsvisie:

Bewegingsvisie is een samenwerkingsverband van verschillende orthopedische bedrijven.
Klik hier voor de website van Bewegingsvisie.
Bewegingsvisie_logo
SEHM: 

Orthopaedie 2000 is aangesloten bij SEMH.
Klik hier voor de website van SEMH.
logo SEMH